Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl23g30kcal3g0.1g1.9g0g
Sokeri14g58kcal0g14.2g0g0g
Leivinjauhe0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Kuohukerma,valio,2dl18g60kcal0.4g0.5g6.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki21g12kcal1.8g1g0g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Vadelma 33g14kcal0.3g1.4g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g447kcal13.2g56g16.8g3.2g
Valittu annoskoko124g223kcal6.6g28g8.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna62g112kcal3.3g14g4.2g0.8g
Arvot/100g100g181kcal5.3g22.6g6.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168