Nakki soppa

Laita n. 2-litraa vettä ja tl suolaa kattilaan kuumenemaan, kuori ja paloittele perunat, porkkanat, sipulit ja lisää ne kun vesi kiehuu, keitä n.15 min ja lisää sitten paloitellut nakit(käytä kuorellisia) ja keitä vielä vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 66g50kcal1.2g10.1g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kivikylän vanhanajan nakki, annos 22g24g55kcal2.7g0.1g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g230kcal8.6g24.6g10.8g3g
Valittu annoskoko124g115kcal4.3g12.3g5.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna62g58kcal2.2g6.2g2.7g0.8g
Arvot/100g100g93kcal3.5g9.9g4.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330682