Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.7g
Auringonkukansiemen 13g74kcal2.9g1.6g6.2g0.7g
Kurpitsansiemenet, kuivattu8.8g47kcal2.1g1.6g4g0.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 3.7g25kcal1g0.3g2.2g0.5g
Kaurahiutale 5g19kcal0.7g2.8g0.4g0.5g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g674kcal23.6g82.6g26.8g7.4g
Valittu annoskoko124g337kcal11.8g41.3g13.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna62g169kcal5.9g20.7g6.7g1.9g
Arvot/100g100g272kcal9.5g33.4g10.8g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335316