Possurullat

Nuiji possunfileepihvit ohuiksi, mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla.

Murustele kuivatut sienet (n. 7g kuivasieniä) turpoamaan ranskankermaan.

Kuullota öljyssä pieniksi pilkottuja sipuleita + chiliä sekä sinapinsiemeniä.

Lisää seos ranskankerman ja sienten joukkoon.

Jaa täyte tasaisesti pihveille, levitä.

Kääri pihvit rullalle ja kiinnitä coctailtikulla.

Paista nopeasti kuumalla pannulla rullia molemmin puolin, niin että pinta ruskistuu.

Paista rullat uunissa kypsiksi, n. 175c ja 25-30min.

Vinkki: Pilko öljyttyyn uunivuokaan kasviksia (esim.

porkkana, peruna, lanttu) ja paista niitä ensin 225 asteessa n. puoli tuntia.

Kun olet paistanut rullat pannulla, lisää ne uunivuokaan kasvisten päälle ja huuhtaise vielä pannu pienellä vesimäärällä, jonka kaadat kasvisten uunivuokaan.

Laske lämpö 175 asteeseen ja kypsennä loppuun.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisä/ulkofilee, rasvaa 4,5%90g97kcal18.9g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g5.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Kevyt ranskankerma rasvaa 10% (Ehrmann), annos 200g9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Auringonkukkaöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g303kcal39g3g14.4g0.6g
Valittu annoskoko124g152kcal19.5g1.5g7.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna62g76kcal9.8g0.8g3.6g0.2g
Arvot/100g100g123kcal15.8g1.2g5.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=340131