Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g42g25kcal0.6g5.4g0g0.4g
Lanttu 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g42g12kcal0.2g2.5g0.1g1g
Ruokakerma Valio 5%26g16kcal0.3g0.7g1.3g0g
Oltermanni, perinteinen8.3g30kcal2.1g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana247g168kcal6.6g17.8g7.6g3g
Valittu annoskoko124g84kcal3.3g8.9g3.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna62g42kcal1.7g4.5g1.9g0.8g
Arvot/100g100g68kcal2.7g7.2g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207