JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta59g89kcal11.8g0g4.7g0.1g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Pekoni rasvainen 1.3g4.9kcal0.2g0g0.5g0g
Olut, alkoholiton Nikolai13g1.9kcal0g0.4g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.4g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.4g1kcal0.1g0.1g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Hunaja 0.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g215kcal24.8g5.2g10.4g1.2g
Valittu annoskoko124g108kcal12.4g2.6g5.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna62g54kcal6.2g1.3g2.6g0.3g
Arvot/100g100g87kcal10g2.1g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405616