Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Punajuuri 63g24kcal0.6g4.3g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g109kcal2g15.2g3.6g5.8g
Valittu annoskoko124g55kcal1g7.6g1.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna62g27kcal0.5g3.8g0.9g1.5g
Arvot/100g100g44kcal0.8g6.1g1.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937