Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 103g11kcal0.6g1.4g0.1g0.7g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g9g1.9kcal0g0.6g0g0g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g88kcal1.4g19g0.2g1.4g
Valittu annoskoko124g44kcal0.7g9.5g0.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna62g22kcal0.4g4.8g0.1g0.4g
Arvot/100g100g36kcal0.6g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77041