Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 20g143kcal0.2g0.1g16g0g
Sokeri 29g116kcal0g28.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g18kcal1.6g0g1.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai17g59kcal2g12g0.4g0.5g
Leivinjauhe 1.7g3kcal0.1g0.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2kcal0g0.4g0g0g
Banaani, kuorittu 42g36kcal0.4g7.6g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g756kcal8.6g98.8g35.8g2.4g
Valittu annoskoko124g378kcal4.3g49.4g17.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna62g189kcal2.2g24.7g9g0.6g
Arvot/100g100g305kcal3.5g39.9g14.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586