Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys15g20kcal3g0g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Pakaste vihanneksia31g13kcal0.9g1.7g0.3g0.9g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto13g35kcal2.4g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g158kcal13g5.2g9.4g1.8g
Valittu annoskoko124g79kcal6.5g2.6g4.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna62g39kcal3.3g1.3g2.4g0.5g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176298