Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 91g130kcal11.4g0.3g9.4g0g
Sokeri 141g574kcal0g141.1g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 83g29kcal2.5g4.2g0.1g0g
Maito rasvaton 200ml83g27kcal2.7g4.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g83g607kcal0.8g0.8g66.5g0g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 216g741kcal22g151.3g2.6g7.6g
Mustikka metsä- 208g92kcal1g13.3g1.2g6.9g
Raparperi 150g50kcal1g8.2g0.1g2.1g
Voi, 1 tl, 5 g42g303kcal0.4g0.4g33.2g0g
Sokeri 71g287kcal0g70.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g185kcal5.5g37.8g0.6g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2460g6080kcal95.4g870.4g227.4g37g
Valittu annoskoko1230g3040kcal47.7g435.2g113.7g18.5g
Annoskoko puolitettuna615g1520kcal23.9g217.6g56.9g9.3g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678