Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 207g88kcal0.8g8.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai163g570kcal19.5g115.7g3.4g4.9g
Ruokaöljy keskiarvo 5g44kcal0g0g5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 69g87kcal7.6g0.2g6.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 282g624kcal49.3g0g47.9g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tomaattimurska 251g74kcal1.4g13.3g0.5g4.8g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 125g108kcal3.9g5.5g7.5g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g110g428kcal31.8g2.2g31.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2460g4057kcal229g292.6g204.6g20g
Valittu annoskoko1230g2028kcal114.5g146.3g102.3g10g
Annoskoko puolitettuna615g1014kcal57.3g73.2g51.2g5g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574