Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore300g30kcal1.8g5.1g0.3g2.1g
Tomaatti 375g85kcal2.1g12.9g1.1g5.2g
Paprika keltainen 255g77kcal2.4g13g0.5g5.1g
Fetajuusto Apetina 8 %150g225kcal24g0g12g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g150g398kcal42g0g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2460g1629kcal144.6g62g78.8g24.8g
Valittu annoskoko1230g815kcal72.3g31g39.4g12.4g
Annoskoko puolitettuna615g407kcal36.2g15.5g19.7g6.2g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235720