Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g204g178kcal36.7g3.1g2g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)180g313kcal31.7g0g20.9g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g90g9kcal1g0.9g0.2g0.9g
Kurkku 180g20kcal1g2.5g0.2g1.3g
Tomaatti 180g41kcal1g6.2g0.5g2.5g
Paprika punainen 120g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g240g156kcal31.2g4.8g0.7g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore36g9kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2460g1521kcal207.4g52.2g50g14g
Valittu annoskoko1230g761kcal103.7g26.1g25g7g
Annoskoko puolitettuna615g380kcal51.9g13.1g12.5g3.5g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573