Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 149g41kcal1.8g6g0.3g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g46g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g112g214kcal18g0.6g15.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka26g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Lehtiselleri 7.7g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g130g78kcal2g16.9g0.1g1.2g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2463g716kcal45.2g56.2g32.6g12.6g
Valittu annoskoko1232g358kcal22.6g28.1g16.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna616g179kcal11.3g14.1g8.2g3.2g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254472