Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3379g11593kcal344.3g2365.2g40.5g118.3g
Sokeri 1657g6725kcal0g1655.3g0g0g
Leivinjauhe 65g114kcal3.4g24.6g0g0.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka65g259kcal0g64.3g0g0g
Rypsiöljy 1462g12929kcal0g0g1462g0g
Mustikka metsä- 3119g1373kcal15.6g199.6g18.7g102.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 124g414kcal0.1g100.7g0.1g1.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g130g507kcal0g127.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g67828kcal726.8g9074.2g3042.6g446.4g
Valittu annoskoko10000g33914kcal363.4g4537.1g1521.3g223.2g
Annoskoko puolitettuna5000g16957kcal181.7g2268.6g760.7g111.6g
Arvot/100g100g339kcal3.6g45.4g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746