Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g3656g2962kcal672.8g0g25.6g0g
Lohifilee 3656g7142kcal683.4g0g493.6g0g
Voi 366g2652kcal4.4g1.5g297.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)731g1170kcal19.7g19.7g109.7g0g
Tilli, tuore 37g11kcal1.3g0.3g0.3g0.8g
Suola, annos 3g110g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 11g31kcal1.1g4.7g0.2g2.9g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl848g1111kcal110.3g4.2g73g0g
Sipuli (kuorittu)293g79kcal3.8g14g0.6g5g
Korppujauho 293g1071kcal30.7g219.1g3g15.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g32458kcal3055g527g2006.6g48.4g
Valittu annoskoko10000g16229kcal1527.5g263.5g1003.3g24.2g
Annoskoko puolitettuna5000g8114kcal763.8g131.8g501.7g12.1g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213855