Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 568g665kcal98.1g0g30.1g0g
Sipuli 131g40kcal1.6g6.3g0.3g2.2g
Korppujauho 44g160kcal4.6g32.7g0.4g2.3g
Kananmuna 50g(kpl)140g176kcal15.4g0.4g12.6g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 262g931kcal4.9g6.9g99.6g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g87g786kcal0g0g87.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g5515kcal249.2g92.6g460.8g9g
Valittu annoskoko1232g2758kcal124.6g46.3g230.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna616g1379kcal62.3g23.2g115.2g2.3g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101095