Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta149g223kcal23.8g6g11.9g0g
Kananmuna kuoreton 82g117kcal10.2g0.2g8.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro75g23kcal1.6g3.1g0.4g2.4g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g596g1013kcal119.1g0g59.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 238g181kcal4.5g36.9g0.5g2.4g
Aromisuola (5g)7.4g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g4.9g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g3175kcal321.6g103.2g162g12.8g
Valittu annoskoko1232g1588kcal160.8g51.6g81g6.4g
Annoskoko puolitettuna616g794kcal80.4g25.8g40.5g3.2g
Arvot/100g100g129kcal13.1g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284