Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 666g421kcal20g32g23.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)266g336kcal29.3g0.8g24g0g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g240g839kcal8.4g194.2g2.4g7.2g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g3837kcal116.4g481.4g159.4g14.4g
Valittu annoskoko1232g1919kcal58.2g240.7g79.7g7.2g
Annoskoko puolitettuna616g959kcal29.1g120.4g39.9g3.6g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300