Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai241g845kcal29g171.4g5.1g7.2g
Sokeri 237g961kcal0g236.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 22g82kcal4.1g2.5g4.8g6.8g
Voi 139g1010kcal1.7g0.6g113.2g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)186g104kcal15.8g9.3g0.4g0g
Pätkis, 18g100g491kcal3.6g61.2g25.1g0g
Kananmuna kuoreton 153g219kcal19.1g0.5g15.7g0g
Taloussuklaa, Fazer93g478kcal3.6g52g27.9g4.9g
Voi 46g337kcal0.6g0.2g37.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g9124kcal156g1084.6g459.8g37.8g
Valittu annoskoko1232g4562kcal78g542.3g229.9g18.9g
Annoskoko puolitettuna616g2281kcal39g271.2g115g9.5g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319