Mantelileipä

Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 232g138kcal22.8g7g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 341g486kcal42.6g1g34.9g0g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g217g1300kcal45.5g14.3g117g0g
Juusto, keskiarvo 310g1083kcal77.5g0.8g85.7g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 23g75kcal6.7g1.6g4.6g7.1g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g23g14kcal2.1g1.3g0.1g16.9g
Vehnälese 14g32kcal1.9g2.1g0.6g5.2g
Kauralese 42g150kcal7.5g19.1g3.2g7.3g
Leivinjauhe 31g54kcal1.6g11.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g6664kcal416.4g117.8g494g73.4g
Valittu annoskoko1232g3332kcal208.2g58.9g247g36.7g
Annoskoko puolitettuna616g1666kcal104.1g29.5g123.5g18.4g
Arvot/100g100g271kcal16.9g4.8g20g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234129