Mustikka-valkosuklaamuffinsit

Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Liza81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Sokeri 113g460kcal0g113.1g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste133g986kcal0g0g109.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 346g1188kcal35.3g242.4g4.2g12.1g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.7g27kcal0g6.6g0g0g
Flora Vanilla 12%133g253kcal6g21.3g16g0g
Valkosuklaa panda, levy 130g107g596kcal9g58.6g36.2g0g
Mustikka metsä- 160g70kcal0.8g10.2g1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g7832kcal158.6g915.8g378.2g35g
Valittu annoskoko1232g3916kcal79.3g457.9g189.1g17.5g
Annoskoko puolitettuna616g1958kcal39.7g229g94.6g8.8g
Arvot/100g100g318kcal6.4g37.2g15.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288197