Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu154g194kcal17g0.5g13.9g0g
Sokeri 219g887kcal0g218.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g251g70kcal1.5g14.9g0.5g6.3g
Vehnäjauho puolikarkea 188g646kcal19.2g131.8g2.3g6.6g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen129g925kcal0g0g102.8g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g64g463kcal0.6g0.6g51.4g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g64g161kcal9g2.2g12.9g0g
Tomusokeri 1dl=60g161g643kcal0g160.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.6g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g7999kcal94.6g1063g367.6g25.8g
Valittu annoskoko1232g3999kcal47.3g531.5g183.8g12.9g
Annoskoko puolitettuna616g2000kcal23.7g265.8g91.9g6.5g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081