Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli460g782kcal59.8g11.5g55.2g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g257g108kcal25.2g1g0.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g74g47kcal2.6g0.1g18.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g92g671kcal0.9g0.9g73.6g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g184g765kcal150.8g12.9g11g1.8g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore37g9kcal0g3.3g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 9g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)110g386kcal15.4g61.8g7.4g12.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g5536kcal509.4g183g331.8g27.8g
Valittu annoskoko1232g2768kcal254.7g91.5g165.9g13.9g
Annoskoko puolitettuna616g1384kcal127.4g45.8g83g7g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915