Makaronilaatikko (maidoton)

1. Aseta uuni lämpenemään 200 asteeseen.

2. Keitä makaronit kypsiksi pussin ohjeen mukaan.

3. Kiehauta lihaliemi eri kattilassa ja nosta jäähtymään.

4. Kuullota sipulia öljyssä pannulla ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta haluamallasi tavalla (esim.

jauhelihamauste 1,5 rkl).

5. Sekoita kananmunat lihaliemen joukkoon.

6. Kaada makaronit, jauheliha-sipuliseos ja lihaliemi uunivuokaan ja sekoita.

Paista uunissa n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 352 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 29g258kcal0g0g29.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 233g517kcal40.9g0g39.7g0g
Lihaliemikuutio Kania6.4g15kcal0.7g0.8g1g0g
Vesi292g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Kananmuna kuoreton 64g92kcal8g0.2g6.6g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 549g530kcal16.5g107.5g1.8g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g2853kcal133.8g222.6g156.8g12.8g
Valittu annoskoko1232g1427kcal66.9g111.3g78.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna616g713kcal33.5g55.7g39.2g3.2g
Arvot/100g100g116kcal5.4g9g6.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98857