Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1266g342kcal16.5g60.8g2.5g21.5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen1461g511kcal2.9g119.8g1.5g21.9g
Kalaliemikuutio 65g198kcal6.5g22.1g9.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 3896g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 65g70kcal5.1g10.6g0.4g1.4g
Katkarapu 1623g1110kcal234.4g0g17.9g0g
Flora kevyt ruoka 7%1623g1380kcal16.2g73.1g113.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7224kcal563.2g572.8g290g91g
Valittu annoskoko10000g3612kcal281.6g286.4g145g45.5g
Annoskoko puolitettuna5000g1806kcal140.8g143.2g72.5g22.8g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181