Banaanikakku

150 g voita + n. 25 g voitelemiseen
3 dl sokeria
2 kpl munia
3dl vehnajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl inkivaaria
1 tl neilikkaa
2 tl kanelia
3-4 kpl banaania

Vaahdota voi ja sokeri, lisaa munat yksitellen sekoittaen.

Sekoita kuivat aineet keskenaan.

Lisaa kuivat aineet ja muussattu banaani vuorotellen muna-voi-sokeri vaahtoon sekoittaen koko ajan.

Voitele ja korppujauhota vuoka.

Kaada taikina vuokaan.

Paista uunissa 170 C n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1591g11541kcal18.9g6.4g1293.4g0g
Sokeri 2318g9410kcal0g2315.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1182g1489kcal130g3.5g106.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1364g4773kcal163.6g968.2g28.6g40.9g
Leivinjauhe 136g240kcal7.1g51.5g0g0.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g46g166kcal1.6g36.2g1.6g0g
Banaani, kuorittu 3364g2927kcal35.7g615.5g13.5g60.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g61087kcal713.8g7994.4g2887g204.2g
Valittu annoskoko10000g30544kcal356.9g3997.2g1443.5g102.1g
Annoskoko puolitettuna5000g15272kcal178.5g1998.6g721.8g51.1g
Arvot/100g100g305kcal3.6g40g14.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98586