Kevyt kinkkupiirakka

Vaivaa pohjan aineet taikinaksi (jauhot, muna, tuorejuusto ja suola).

Jätä hieman jauhoja leipomiseen.

Kauli taikina ja tee esim.

iso, pyöreä piirakka (halk. 25-28cm).

Anna pohjan tasaantua viileässä täytteen valmistamisen ajan.

Leikkaa kinkku pieniksi paloiksi, sekä paprika ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Sipulin tilalla voi käyttää myös purjorenkaita.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita kaikki täytteen aineet keskenään.

Mausta maun mukaan suolalla, mustapippurilla ja yrttimausteseoksella.

Levitä täyte pohjan päälle ja kypsennä 225 asteessa 20-30 minuuttia, kunne piirakka on kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tarjakin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1057g3628kcal107.7g740.1g12.7g37g
Kananmuna kuoreton 447g638kcal55.9g1.3g45.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 813g1358kcal61g32.5g105.7g21.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 41g0kcal0g0g0g0g
Palvikinkku pirkka1464g1391kcal248.9g7.3g36.6g0g
Sipuli 447g135kcal5.6g21.5g0.9g7.6g
Paprika punainen 1220g357kcal11.5g54.9g4.9g23.2g
Ananas, omassa liemessään 1159g604kcal5.8g129.8g0g16.2g
Kananmuna kuoreton 895g1276kcal111.8g2.7g91.7g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1627g695kcal55g78.1g16.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g279kcal8.3g56.9g1g2.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 8.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8.1g23kcal0.9g3.1g0.3g2.2g
Emmental, punaleima 17%732g2123kcal248.9g0g124.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25013kcal1842.6g2256.4g880.8g220.2g
Valittu annoskoko10000g12506kcal921.3g1128.2g440.4g110.1g
Annoskoko puolitettuna5000g6253kcal460.7g564.1g220.2g55.1g
Arvot/100g100g125kcal9.2g11.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99965