Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl420g504kcal79.8g3.8g18g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g307g141kcal1.8g33.8g0g0g
Hunaja 19g62kcal0.1g15.1g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g187g112kcal1.9g8.4g7.5g1.1g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g38g15kcal0.4g3.4g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2466g1858kcal170.8g139g66.4g5.8g
Valittu annoskoko1233g929kcal85.4g69.5g33.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna617g465kcal42.7g34.8g16.6g1.5g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902