Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 300g72kcal5.4g6.6g0.9g6.9g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g100g250kcal14g3.4g20g0g
Vesi, vesijohtovesi 751g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.5g14kcal0.6g0.6g1.1g0.1g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g17kcal1.7g2.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2468g801kcal48.2g43.4g44.4g15.4g
Valittu annoskoko1234g401kcal24.1g21.7g22.2g7.7g
Annoskoko puolitettuna617g200kcal12.1g10.9g11.1g3.9g
Arvot/100g100g33kcal2g1.8g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265607