Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1702g511kcal78.3g32.3g5.1g27.2g
Kukkakaali 2917g702kcal52.8g64.2g8.8g67.1g
Sipuli (kuorittu)438g118kcal5.7g21g0.9g7.4g
Suola, annos 3g49g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g27kcal1.1g3.7g0.3g2.6g
Rypsiöljy 24g215kcal0g0g24.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1945g642kcal64.2g95.3g0g0g
Vesi2917g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g4429kcal404.2g433g78.8g208.6g
Valittu annoskoko10000g2214kcal202.1g216.5g39.4g104.3g
Annoskoko puolitettuna5000g1107kcal101.1g108.3g19.7g52.2g
Arvot/100g100g22kcal2g2.2g0.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892