Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka300g751kcal33g48g48g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g240g341kcal30g0.7g24.7g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Etikkapunajuuri 100g36kcal1g6.7g0.2g1.8g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g240g793kcal4.8g6g84.1g0g
Ranskankerma, Milbona200g583kcal4.6g6g60g0g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Sinappi 32g42kcal1.4g4.5g1.9g0.5g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2472g5217kcal153.4g169.6g438.4g8.6g
Valittu annoskoko1236g2609kcal76.7g84.8g219.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna618g1304kcal38.4g42.4g109.6g2.2g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388