Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow180g126kcal30.6g0g0.5g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g90g181kcal18.4g0.1g12.1g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g120g204kcal9.2g6.2g15.6g3.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g240g67kcal2.6g11.5g1g7.2g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g6g13kcal1g1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2472g1183kcal123.6g37.6g59.4g21.2g
Valittu annoskoko1236g591kcal61.8g18.8g29.7g10.6g
Annoskoko puolitettuna618g296kcal30.9g9.4g14.9g5.3g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347652