Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 467g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 260g85kcal1.6g14.5g0.5g6.6g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 80g61kcal1.5g12.4g0.2g0.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 267g103kcal0.4g21.8g0.2g4g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g17g29kcal3g3.7g0.2g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)134g214kcal3.6g3.6g20g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g6.7g25kcal0.1g5.6g0.2g0g
Basilika, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2472g1033kcal20.4g123.2g42.6g23g
Valittu annoskoko1236g516kcal10.2g61.6g21.3g11.5g
Annoskoko puolitettuna618g258kcal5.1g30.8g10.7g5.8g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227548