Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g603g205kcal1.2g42.8g1.8g10.9g
Puolukka 181g70kcal0.8g12.3g0.9g4.7g
Voi 151g1093kcal1.8g0.6g122.5g0g
Mantelilastu (A la meira)151g904kcal36.2g9.9g81.4g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 151g612kcal4.5g146.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2472g5771kcal89g423.6g413.2g31.2g
Valittu annoskoko1236g2885kcal44.5g211.8g206.6g15.6g
Annoskoko puolitettuna618g1443kcal22.3g105.9g103.3g7.8g
Arvot/100g100g234kcal3.6g17.1g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454