Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus175g114kcal2.8g26.3g0.2g2.5g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä200g136kcal6.2g24g1.4g6g
Atria broilerin fileesuikale naturell350g385kcal80.5g0g7.3g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g11g31kcal0.9g1.9g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2472g1331kcal180.8g104.4g22g17g
Valittu annoskoko1236g666kcal90.4g52.2g11g8.5g
Annoskoko puolitettuna618g333kcal45.2g26.1g5.5g4.3g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084