Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3782g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2107g689kcal13.1g117.1g4.2g53.7g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 648g491kcal12.1g100g1.3g6.5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 2161g834kcal3.5g176.3g1.9g32.4g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g141g233kcal24.4g29.9g1.7g1.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 16g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1081g1729kcal29.2g29.2g162.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g54g200kcal0.5g45.4g1.6g0g
Basilika, tuore 11g2.9kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8357kcal166.2g996g345.8g187.8g
Valittu annoskoko10000g4179kcal83.1g498g172.9g93.9g
Annoskoko puolitettuna5000g2089kcal41.6g249g86.5g47g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227548