Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g227g1654kcal2.3g2.3g181.2g0g
Siirappi, tumma227g725kcal0.2g167.6g0g0g
Sokeri 227g919kcal0g226.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu93g117kcal10.2g0.3g8.3g0g
Neilikka, annos 4g7.1g26kcal0.2g5.7g0.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g7.1g26kcal0.2g5.7g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai509g1783kcal61.1g361.6g10.7g15.3g
Oivariini, 60 (100g)485g2670kcal4.9g4.9g291.2g0g
Liivatelehti, gelatiini129g452kcal110.8g0g0.1g0g
Flora vispi 20%1618g3559kcal48.5g80.9g323.6g0g
Flora Vanilla 12%1618g3074kcal72.8g258.9g194.1g0g
Sokeri 550g2233kcal0g549.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka97g387kcal0g96.1g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g1942g5242kcal155.3g233g388.3g0g
Puolukka 1942g754kcal8.5g132g9.7g50.5g
Vesi324g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g47238kcal950g4249.6g2815.2g131.6g
Valittu annoskoko10000g23619kcal475g2124.8g1407.6g65.8g
Annoskoko puolitettuna5000g11810kcal237.5g1062.4g703.8g32.9g
Arvot/100g100g236kcal4.8g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137