Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g219g92kcal3.5g18.9g0.2g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g253g278kcal58.2g0g5.1g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g56g71kcal13.7g2.7g0.6g0g
Kesäkurpitsa84g14kcal0.3g2.1g0.5g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.3g0.1g1.8g
Purjosipuli 112g26kcal2g2.7g0.2g2.4g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Persilja 2.2g0.6kcal0g0g0g0.2g
Vesi394g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2475g1173kcal158g66.2g29.4g11.4g
Valittu annoskoko1237g586kcal79g33.1g14.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna619g293kcal39.5g16.6g7.4g2.9g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367010