Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1809g4115kcal343.6g0g307.5g0g
Porkkanaraaste 200g1658g448kcal9.9g87.9g3.3g41.4g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g101g673kcal0.5g0.5g74.4g0g
Sipuli (kuorittu)502g136kcal6.5g24.1g1g8.5g
Kananmuna kuorineen punnittu1105g1393kcal121.6g3.3g99.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1256g1068kcal12.6g44g87.9g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g703g2743kcal204g14.1g204g0g
Vehnäjauho puolikarkea 816g2801kcal83.2g571.5g9.8g28.6g
Tomaattimurska 2010g591kcal11.3g106.5g4g38.2g
Valkosipuli 40g44kcal3.2g6.6g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28020kcal1592.8g1717g1583.2g235g
Valittu annoskoko10000g14010kcal796.4g858.5g791.6g117.5g
Annoskoko puolitettuna5000g7005kcal398.2g429.3g395.8g58.8g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437260