Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 500g164kcal3.1g27.8g1g12.8g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g60g36kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g63g175kcal11.9g0g13.7g0g
Katkarapu 85g58kcal12.3g0g0.9g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.5g17kcal0.7g0.7g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2478g913kcal58.4g75g34.2g27.6g
Valittu annoskoko1239g456kcal29.2g37.5g17.1g13.8g
Annoskoko puolitettuna620g228kcal14.6g18.8g8.6g6.9g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234834