Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g158kcal0g0g17.5g0g
Inkivääri, tuore, silputtu18g14kcal0.3g3.1g0.1g0.4g
Currytahna punainen35g91kcal0.7g3.2g8.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g47g45kcal2g8g0.1g2.3g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g468g819kcal7g11.7g81.9g0g
Katkarapu 632g432kcal91.2g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2478g3160kcal205.4g58.6g230g6.4g
Valittu annoskoko1239g1580kcal102.7g29.3g115g3.2g
Annoskoko puolitettuna620g790kcal51.4g14.7g57.5g1.6g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.4g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300666