Kaalilaatikko

Silppua kaali ja kuumenna vesi (n. 5dl) laakeassa kattilassa.

Lisää kaali, suola ja silputtu sipuli kattilaan.

Anna hautua n.30min.

Ruskista siinä välissä jauheliha.

Lisää jauheliha, meirami (2tl), mustapippurirouhetta ja siirappi kaali-sipulisekoitukseen.

Voitele uunivuoka.

Kaada riisi (0,5dl) pohjalle sekä kaalisekoitus liemineen.

Kypsennä alimmalla tasolla 200 asteessa n.50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Jaanah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g560g134kcal6.7g19g1.1g11.8g
Vesi, vesijohtovesi 280g0kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 7g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g280g504kcal53.2g0g33.6g0g
Siirappi 42g127kcal0g31.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2478g1573kcal121.6g107g69.6g26g
Valittu annoskoko1239g786kcal60.8g53.5g34.8g13g
Annoskoko puolitettuna620g393kcal30.4g26.8g17.4g6.5g
Arvot/100g100g64kcal4.9g4.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331052