Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai19g65kcal2.2g13.1g0.4g0.6g
Maito, Kevyt9g4.3kcal0.3g0.5g0.1g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Sokeri 16g64kcal0g15.6g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 60g27kcal0.1g5.7g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g463kcal8.6g71.2g15.2g3.4g
Valittu annoskoko124g232kcal4.3g35.6g7.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna62g116kcal2.2g17.8g3.8g0.9g
Arvot/100g100g187kcal3.5g28.7g6.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254