Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.7g0.2g0.7g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 10g8.6kcal0.3g0.4g0.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g17g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Oliivi kivetön musta rainbow5g9kcal0g0.3g0.9g0g
Katkarapu 20g14kcal2.9g0g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%20g32kcal0.5g0.5g3g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 10g38kcal2.8g0g3g0g
Muna, annos 60g12g11kcal0.9g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g512kcal19.2g31.4g33.4g1.8g
Valittu annoskoko124g256kcal9.6g15.7g16.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna62g128kcal4.8g7.9g8.4g0.5g
Arvot/100g100g206kcal7.7g12.7g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460