Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Purjosipuli13g2.4kcal0.2g0.3g0g0.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g19g6.5kcal0.2g1.3g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P13g7.5kcal0.1g0.6g0.5g0.1g
Kiinankaali 10g2kcal0.2g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g45kcal1.6g5.8g1.4g1.8g
Valittu annoskoko124g23kcal0.8g2.9g0.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna62g11kcal0.4g1.5g0.4g0.5g
Arvot/100g100g18kcal0.6g2.3g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268441