Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g40g49kcal9g0g1.4g0g
Porkkana 5g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g25g1.3kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.5kcal0g0g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g50g13kcal0.7g2.1g0.1g0g
Basilika, tuore 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Oliiviöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g147kcal19.8g5.4g4.6g0.8g
Valittu annoskoko124g74kcal9.9g2.7g2.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna62g37kcal5g1.4g1.2g0.2g
Arvot/100g100g59kcal8g2.2g1.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234