Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g10g34kcal0.9g7.2g0.2g0.7g
Kesäkurpitsa25g4.3kcal0.1g0.6g0.2g0.2g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)6.3g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 25g26kcal0.9g4.5g0.3g0.7g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)38g13kcal0.4g2.6g0.2g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)10g18kcal2.3g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g196kcal9.6g30.8g3.4g4.6g
Valittu annoskoko124g98kcal4.8g15.4g1.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna62g49kcal2.4g7.7g0.9g1.2g
Arvot/100g100g79kcal3.9g12.4g1.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349