Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 31g60kcal5.4g1.7g3.4g0.2g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi16g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)16g25kcal1.3g0.6g2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g29g10kcal0.3g2g0.1g0.4g
Becel juokseva, annos 10g1.2g7.7kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g31g103kcal3.8g20.3g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana248g414kcal22g49.6g14g6.8g
Valittu annoskoko124g207kcal11g24.8g7g3.4g
Annoskoko puolitettuna62g104kcal5.5g12.4g3.5g1.7g
Arvot/100g100g167kcal8.9g20g5.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007